Фотосесии In The Box

Едни от най-забавните и различни фотосесии.

Този тип фотосесии могат да се направят на много различни теми - рожден ден, както на деца, така и на големи хора, за Св. Валентин, Баба Марта, пролетна, лятна тема, Хелоуин и Коледа. 

Подходящ тип фотосесия както за само дете или възрастен, така и за няколко човека (и не само), примерно мама, тати и дете.

Различните пакети предоставят различен брой обработени самостоятелни кадри, както и колаж с различен бой кадри.

За един колаж се използват различни кадри (от тези, които ви предаваме като самостоятелни), като се подреждат така, че да са интересни и/или забавни. 

Пример за колаж от 13 снимки.Пример за самостоятелните кадри.
ВАЖНО! 
- Както при всички останали фотосесии предаваме на клиентите само обработени кадри. Т.е. тези за които си плащате. Необработени кадри не се предоставят при никакви обстоятелства и използването и споделянето на такива направени на скрийншот е напълно забранено! 
Ако си харесате допълнителни кадри винаги може да заплатите за по-голям пакет или да заплатите отделно на кадър.
Понеже ние, както и много колеги, често получаваме един и същ въпрос "Всички снимки са много хубави, не може ли да ни качите и необработените" ще ви отговоря по следния начин. -Всеки фотограф има свои стил на работа. Работата по една снимка започва много преди вие да влезете в студиото, работата започва още при идеята на фотографа за тази снимка, минава през осветлението, което е решил да използва, аксесоарите, отношението му към работата и вас и стига до последната било то и най-малко обработка на снимката. Варианта, който фотографа ви е предоставил като завършен е този вариант, който той си е представял през цялото време. Затова и няма как да се предостави снимка, която е в дадена част от създаването или преминаването си в краен, завършен вид. Това е като да отидете в ресторант и след като сте си поръчали прекрасните ястия, приготвени там, да поискате да ви съберат в една торба всички меса, картофи, домати, чубрици и пипери и въобще всички продукти, които са били използвани за да бъдат приготвени тези ястия.    

- Като автори на фотографиите ние запазваме правото си да публикуваме някои от тях в своята фейсбук страница или сайт за да промотираме своята дейност и услуги.


Актуалните цени за фотосесии може да намерите в нашия сайт - https://penchevstyle.eu/prices.html